За нас

Solution.mk  е компанија со професионалци искусни во традиционален и дигитален маркетинг.

Нашите услуги

Ние сме едни од првите во регионот кои му нудат  интегриран и лесен процес на изнајмување рекламен простор диреткно на клиентот

Нашите услуги

Нудиме сервиси во дигиталниот маркетинг вклучувајки:

  • Проектор на ваша локација
  • Хардвер и софтвер поврзан со лесен интерфејс
  • Веб апликација која ви овозможува да изнајмите рекламен простор во дадено време

Контактирајте не

1

1

Полињата со * се задолжителни